Da er det endelig WATT-Hælj!

Her er årets Line-up! Mye bra musikk her folkens, så løp å kjøp billetter!!
Ikke glem Rock/Metal vorspiel på Fredagen og Lørdagen fra kl.17.00
Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din.
1001WATT er en av Norges eldste rene rockefestivaler som så dagens lys i 1999. 1001WATT har ikke hatt en fast scene og er derfor arrangert på flere steder i Skien:

Cafe Radio i 1999 og 2001.
Parkbiografen i 2000/2002/2003 og 2011.
Katakombene i 2009 og 2010.

1001WATT prøver å være en festival "for alle" hvor de fleste musikalske uttrykk blir presentert. Alt fra boogierock til black metal. De største artistene er nok Behemoth (Polen), Bruce Kulick (ex-Kiss), Ronni Le Tekrø (TNT), Sabaton (Sverige), Scar Symmetry (Sverige), Pagan's Mind (Norge), Sirenia (Norge), JORN (Norge), Backstreet Girls (Norge), Dream Evil (Sverige).

1001WATT sin visjon er å gi up and coming band (lokale, norske og internasjonale) sjangsen til å spille sammen med etablerte artister.

1001WATT arrangerer en egen talentkonkurranse kalt "NEW FACES" hvor alle musikere er under 25 år. De skal ha tilhørighet til Telemark og skal ikke ha platekontrakt. 1001WATT bidrar med gratis innspilling av cd, fotosession, intevjuer, hjelp ut mot platemarkedet samt spillejobber til vinneren.

1001WATT 2012 arrangeres inne i erverdige Parkbiografen helgen 11. til 13. oktober.

For mer info sjekk www.1001watt.net